ΚinderDocs - Προβολή Κυριακή 19.03.17 12.30 στο Μουσείο Μπενάκη

Το Kinderdocs προβολές ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους παρουσιάζει τα ντοκιμαντέρ "Sounds for Mazin" και "Ciera's Song", την Κυριακή 19 Μαρτίου, ώρα 12:30 στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, με θέμα την μουσική, τον ήχο, την μουσική ως μέσο επικοινωνία για όλους, την μουσική για τους κωφούς και βαρύκοους και την ειδική μουσική εκπαίδευση.

Mετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τα παιδιά και τους μεγάλους με καλεσμένους τον Θωμά Νικολόπουλο, Ιατρό Καθηγητή ΩΡΛ και την Βάσια Ηλιάδη, μουσικό, ​ειδική παιδαγωγό, ​υπεύθυνη τμήματος ειδικής αγωγής στο Ωδείο Αθηνών.

Μετά την συζήτηση η τζαζ vocalist Τέρη Βακιρτζόγλου θα μας μυήσει στο διαδραστικό μουσικό παιχνίδι αυτοσχεδιασμού “Circle Singing” για μικρούς και μεγάλους.

Οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς υπότιτλους και είναι κατάλληλες για παιδιά 8+. Θα υπάρχει παράλληλη διερμηνεία της συζήτησης στην ελληνική νοηματική με την Άρτεμη Μποτέτσιου, εκπαιδευόμενη του Κέντρου Επικοινωνίας και Τεχνολογίας.

Η προβολή πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ωδείο Lab Music Education.

Στο τέλος της προβολής θα κληρωθούν ένας μήνας δωρεάν μαθημάτων στο όργανο επιλογής για 3 παιδιά στο δίκτυο των ωδείων του Lab Music Education προσφορά του ωδείου.


Εισιτήρια: 3€ (παιδιά) 6€ (ενήλικες)

Όλες οι ταινίες KinderDocs προβάλλονται με ελληνικούς υποτίτλους

Εδώ και το γενικό τρέιλερ https://youtu.be/6nt3l6jxoUM Όλο το πρόγραμμα του Kinderdocs

www.kinderdocs.comΝεότερες Αναρτήσεις
Πρόσφατα Νέα